nieuws

eve plus.jpg

Basalte brengt dunste iPad dock ooit uit

Op ISE 2018 introduceerde Basalte zijn iPad docking station in hetzelfde minimalistische design als de Eve frames voor iPad en iPod touch. Gebruikers kunnen de iPad in elke richting plaatsen, aan de muur of op tafel, terwijl hij steeds opgeladen wordt.

Met de Eve Plus docking station houd je je iPad overal binnen handbereik: altijd opgeladen en klaar om mee te nemen voor alle toepassingen, thuis en op het werk. Je kan overal in huis je favoriete muziek afspelen, hem gebruiken bij vergaderingen of bestellingen opnemen in je restaurant.

Eve Plus is met precisie vervaardigd uit hoogkwalitatief aluminium, om perfect in high-end woningen, kantoren en andere gelegenheden te passen. Bijgevolg heeft Eve Plus zowel de dunste case als de kleinste wall base ooit.

Eve Plus cases zijn verkrijgbaar in satijn wit, geborsteld zwart en geborsteld aluminium. De wall base is verkrijgbaar in dezelfde vorm en afmetingen als de Basalte schakelaars en sockets: een perfecte match met de Basalte design schakelaars.

Meer informatie volgt.
Copyright © 2019 Basalte. All rights reserved. cookies | privacy policy website by celcius.be