nieuws

Sentido schakelaar wint German Design Award 2019

Het Belgische bedrijf Basalte heeft met zijn Sentido schakelaar de German Design Award 2019 gewonnen. Het is intussen al de vijfde award dat door de German Design Council aan Basalte uitgereikt werd. Dit is een wereldwijde erkenning voor hun tijdloos en elegant productassortiment, die door de aanraakgevoelige designschakelaar Sentido aangevoerd wordt.

De jury was vooral onder de indruk van de veelzijdigheid van de schakelaar: "Als technisch meesterwerk door zijn unieke aanraakgevoelige technologie maar ook door zijn geraffineerd design en exclusieve uitvoeringen zoals aluminium en brons, brengt de Sentido een nieuwe standaard voor schakelaars in de moderne woningen. Hij vereenvoudigt niet alleen het leven in de moderne woning maar maakt het ook mooier. "

German Design Award
De German Design Award is een prestigieuze prijs voor innovatieve designproducten, die uitgereikt wordt door de German Design Council. Elk jaar kiest de internationale jury, bestaande uit de toonaangevende kopstukken in de designwereld, de beste en meest innovatieve designproducten ter wereld. De Sentido schakelaar kwam als winnaar uit meer dan 2300 inzendingen voor excellent productdesign.
Copyright © 2019 Basalte. All rights reserved. cookies | privacy policy website by celcius.be