nieuws

Basalte Home visualisation for KNX.jpg

Basalte Home KNX server nu beschikbaar

Op ISE lanceerde Basalte hun nieuwe KNX-visualisatie, Basalte Home. Dit systeem combineert een design gebruikersinterface met alle nodige functies voor KNX-woningen. Centraal staat de Basalte Core-server, die nu wereldwijd beschikbaar is.

Basalte Home is een uitgebreide KNX-visualisatie en vervolledigt zo het aanbod van Basalte-bedieningen voor de intelligente woning. Nu kan je met de lichtste aanraking lichten, gordijnen, sferen, muziek, klimaat, camera's en meer bedienen; bijvoorbeeld via een Basalte-schakelaar, de Basalte Home-app of het Ellie touchscreen. Deze toepassingen delen dezelfde Basalte-kenmerken: een elegante & eenvoudige gebruikersinterface, met precisie vervaardigd uit hoogwaardige materialen in Belgiƫ.

De Basalte Core-server vormt de kern van Basalte Home. Het biedt uitgebreide functionaliteiten voor KNX-domoticasystemen: van licht- en HVAC-regeling tot multiroom audio en de integratie van andere technologieƫn (Philips Hue, deurtelefoons, AV-apparatuur...). Verder kan je er ook KNX-logica's mee bouwen. Basalte Core is nu wereldwijd leverbaar.

Basalte Studio is de configuratiesoftware van Basalte Core: een krachtige maar eenvoudig te gebruiken tool voor de KNX-systeemontwerper. De Basalte Studio-software is ontwikkeld voor en is getest door KNX-integratoren wereldwijd. Het vermindert drastisch de complexiteit en programmeertijd voor KNX-systemen, groot en klein.

De Basalte Home-app is nu beschikbaar voor iOS en Android.
KNX-integratoren die de visualisatie aan klanten willen demonstreren, moeten contact opnemen met Basalte.
Copyright © 2019 Basalte. All rights reserved. cookies | privacy policy website by celcius.be