12.05.2021

Chopin is een 2021 NYCxDESIGN Awards finalist!

Chopin PP bronze   brass

Hoera, we hebben net vernomen dat Chopin een 2021 NYCxDESIGN Awards finalist is in de categorie 'Architectural Products'! De NYCxDESIGN Awards bekroont uitstekende producten en projecten in een 60-tal categorieën die te maken hebben met architectuur en interieurontwerp. Inzendingen worden beoordeeld door een vakjury uit de designindustrie. 

nycxdesign awards 2021 finalist V2

De winnaars en honorees vertegenwoordigen het allerbeste ontwerptalent en worden erkend tijdens een livestream-ceremonie die door Cindy Allen wordt gepresenteerd. 

De NYCxDESIGN Awards Ceremonie wordt dit jaar live gestreamd op DesignTV van SANDOW op dinsdag 18 mei (1:30 PM ET) en op de Facebook-pagina van Interior Design.

De NYCxDESIGN Awards worden uitgereikt door Interior Design en ICFF.

Meet the maestro

Chopin bedienen voelt bijna als pianospelen. Druk de toetsen op en neer om het licht te dimmen, de gordijnen te sluiten en de kamer te vullen met je favoriete muziek. Neem een kijkje op onze website of download de brochure voor meer informatie. 

Simplicity is the final achievement. After one has played a vast quantity of notes and more notes, it is simplicity that emerges as the crowning reward of art.
Frédéric Chopin,