Basalte Home

Beeld je in. Met één vingertik wordt het licht gedimd, begint de muziek zacht te spelen en de gordijnen dicht. Klaar voor een gezellige avond.

Al die functies vind je samen in een intelligent en gebruikersvriendelijk systeem, Basalte Home, de toekomst van een modern thuis.

een dag met Basalte Home

Met één vingertik ontwaak je in een harmonieuze omgeving en vind je de rust die je nodig hebt. Ontdek hoe je je woning naadloos afstemt op je levensstijl.

Meer ontdekken

functies van Basalte Home

Verlichting, muziek en entertainment, klimaat en beveiliging... je stemt het allemaal tot in de puntjes af op jouw wensen met één vingertik in je Basalte Home app, op je keypads en je designafstandsbediening.

Basalte Home app

Bekijk je intelligente woning in één oogopslag en bedien alles op een intuïtieve manier. Creëer de perfecte sfeer met het grootste gemak, helemaal naar je zin.

ontdek onze designproducten

Bedien je intelligente woning met onze designproducten. Onze producten zijn gemaakt om de dingen simpel, intuïtief en elegant te houden, zowel qua vorm als qua werking. Ze zijn tot in de puntjes afgewerkt en gaan op in ieder hoogwaardig interieur.

Meer ontdekken

laten we contact houden

Wil je ons blijven volgen? Vergeet dan niet in te schrijven op onze nieuwsbrief!