functies van Basalte Home

In je Basalte Home is alles precies zoals jij het wenst. Verlichting, muziek en entertainment, klimaat en beveiliging... je stemt het allemaal tot in de puntjes af op jouw wensen met één vingertik in je Basalte-app, op je keypads en je designafstandsbediening.

verlichting & zonwering

creëer de perfecte sfeer

Met één vingertik op je designschakelaar of in onze app creëer je de perfecte sfeer: het licht wordt gedimd en de gordijnen glijden open. Ideaal om tot rust te komen!

klimaat

stel de ideale temperatuur in

Dankzij onze Basalte Home-app, touchpanels en intelligente thermostaat krijg je een volledig overzicht van het klimaat in je huis. Met intuïtief bedienbare instellingen en programma's voor wanneer je wel of niet thuis bent.

ontdekken

muziek

weeft harmonie in je dagelijkse routine

Muziek geeft onze wereld kleur. Daarom brengen we muziek naar het hart van de belangrijkste plek in het leven: ons thuis.
Met één vingertik in onze Basalte Home-app, op ons touchpanel Ellie, onze afstandsbediening Miro of andere designbedieningen geniet je van je favoriete nummers.

veiligheid

gemoedsrust

Comfort is je veilig voelen. Daarom creëerden we Basalte Home, om jou en iedereen rond je te beschermen.

ontdek onze designproducten

Bedien je intelligente woning met onze designproducten. Onze producten zijn gemaakt om de dingen simpel, intuïtief en elegant te houden, zowel qua vorm als qua werking. Ze zijn tot in de puntjes afgewerkt en gaan op in ieder hoogwaardig interieur.

Basalte Core-server

Ontdek het kloppend hart van dit systeem, dat specifiek werd ontworpen om te voldoen aan de noden van luxewoningen wereldwijd.

laten we contact houden

Wil je ons blijven volgen? Vergeet dan niet in te schrijven op onze nieuwsbrief!