11.05.2020

Fibonacci is een 2020 NYCxDESIGN Awards finalist!

Fibonacci_detail_brushed nickel_icoontjes (panorama).jpg

Hoera, we hebben net vernomen dat onze Fibonacci een 2020 NYCxDESIGN Awards Finalist is in de categorie 'Architectural Products'!

De NYCxDESIGN Awards bekroont uitstekende producten en projecten in een 60-tal categorieën die te maken hebben met architectuur en interieurontwerp. Inzendingen worden beoordeeld door een jury van kleppers uit de designindustrie.

2020nycxdesignawards_finalist_black+whitekopie5.png

De winnaars en honorees vertegenwoordigen het allerbeste ontwerptalent en worden erkend tijdens een livestream-ceremonie die door Cindy Allen wordt gepresenteerd.

De NYCxDESIGN Awards Ceremonie wordt dit jaar live gestreamd op DesignTV van SANDOW op maandag 18 mei (1 uur 's middags ET) en op de Facebook-pagina van Interior Design.

De NYCxDESIGN Awards worden uitgereikt door Interior Design en ICFF.

De wiskunde van de schoonheid

Fibonacci's ontwerp is geïnspireerd op de Gulden Snede die gebaseerd is op  de reeks van Fibonacci, een natuurlijk voorkomende reeks getallen die vrijwel overal in de natuur te vinden is. Van het aantal bladeren aan een boom tot de spiraalvorm van een schelp. Het is ook terug te vinden in beroemde kunstwerken en architectuur en zelfs in onze eigen gezichten.