15.12.2022

Fibonacci wint German Design Award 2023!

We zijn trots om aan te kondigen dat Fibonacci de German Design Award 2023 heeft gewonnen in de categorie ‘Excellent Product Design’! De German Design Award is de meest gerenommeerde award van de German Design Council. Dankzij zijn wereldwijde bereik en internationaal karakter, is het een van de meest prestigieuze onderscheidingen in de designsector.

Fibonacci LinkedIn brushed brass EN
Het design van de hoogtechnologische Fibonacci schakelaar in combinatie met de metalen afwerkingen, heeft een uiterst verfijnde en hoogwaardige uitstraling en biedt een multi-zintuigelijke bedieningservaring.
Statement of the jury,

Sinds 2012 identificeren de German Design Awards belangrijke designtrends en brengen ze deze onder de aandacht bij een breed publiek.

Fibonacci verschillende afwerkingen

De voorbije jaren heeft Fibonacci reeds de Red Dot Design Award, de iF Design Award, de Iconic Design Award en de NYC x Design award gewonnen. Dit zijn enkele van de meest prestigieuze kwaliteitsmerken ter wereld. Ons smart home wonder is op dreef!

Fibonacci – de nieuwe referentie

Fibonacci is een multifunctionele design schakelaar voor de intelligente woning. Bedien je verlichting, zonwering en sferen met de lichtste aanraking. Gebruik de multitouch-functie om nog meer functies te bedienen. Fibonacci is geïnspireerd door de Gulden Snede en handgemaakt met liefde in België. De knoppen zijn met precisie gefreesd van aluminium en messing afgewerkt met premium materialen zoals nikkel en brons.

Klaar voor meer?

Bel naar +32 9 385 78 38 of mail info@basalte.be voor meer info!