22.06.2021

Miro en Fibonacci winnen iF DESIGN AWARD 2021!

Miro en Fibonacci zijn winnaars van de iF Design Award 2021! Sinds 1954 bekroont de iF Design Award uitmuntend design met een van de belangrijkste kwaliteitszegels ter wereld.  

Miro en Fibonacci overtuigden de 98-koppige jury dankzij hun unieke combinatie van exclusief design met een ongeziene gebruikservaring. Enkel gerenommeerde designexperts zetelen in de internationele jury en kunnen mee bepalen welke exclusieve producten de iF Design Award toegekend krijgen. 

Miro – the only remote you’ll ever need 

Miro is een elegante, multifunctionele afstandsbediening voor de intelligente luxewoning. Bedien je tv, muziek, verlichting, zonwering en meer op de meest intuïtieve manier. Deze afstandsbediening combineert een minimalistisch design met een hoogwaardige afwerking in aluminium en een doordacht gebruiksconcept. Miro zet een nieuwe standaard voor een appartaat dat dagelijks door miljarden mensen wordt gebruikt. 

Fibonacci – the new reference 

Fibonacci is een designschakelaar voor de intelligente luxewoning. Bedien lichten, zonwering en andere technologie met de lichtste aanraking. Het is een multifunctioneel, veelzijdig product waarvan de functies naar wens kunnen aangepast worden. Het is de eerste lichtschakelaar ter wereld die geïnspireerd is op een eeuwenoud designconcept: de gulden snede. Niet alleen de afmetingen, maar ook de individuele knoppen en labels zijn gepositioneerd volgens de gulden snede. Fibonacci is niet enkel gebruiksvriendelijk, maar ook een echt designstatement!

Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren: bel ons op +32 9 385 78 38 of stuur een mail naar info@basalte.be!