16.01.2020

Nu beschikbaar: Eve Plus mini!

Onze Eve Plus iPad dock is nu ook beschikbaar voor iPad mini 4 & 5! Eve Plus wand- en tafelhouders zijn gemaakt van hoogwaardige afwerkingen in een minimalistisch ontwerp en zijn beschikbaar in geborsteld aluminium, geborsteld zwart en satijn wit.

Eve Plus kan zo gebruikt worden voor diverse toepassingen met iPads in huizen, hotels en kantoren over de hele wereld.Eve Plus is een elegant docking-station voor iPad 5-6. Hiermee kun je de iPad magnetisch op een muur of tafel monteren, in elke richting, terwijl het permanent oplaadt. Dankzij het minimalistische en lichtgewicht ontwerp, voegt Eve Plus slechts een minimum toe aan de iPad, waardoor dit de dunste iPad-dock ter wereld is. Eve Plus is met precisie vervaardigd uit hoogwaardige metalen in hetzelfde design en dezelfde afwerkingen als de luxeschakelaars, thermostaten en stopcontacten van Basalte.

Alle belangrijke iPad-functies blijven beschikbaar. Zo kan je Eve voor verschillende toepassingen in huizen, hotels en kantoren over de hele wereld gebruiken, bijvoorbeeld: bediening van domotica, vergaderruimtebeheer, registratie aan de receptie, diensten in een hotelkamer enz.