29.04.2022

Ontmoet Robert, onze nieuwe Board Advisor en Brand Ambassador in de VS!

Om onze blijvende groei en ontwikkeling in de VS te ondersteunen, breiden we ons managementteam uit. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Robert Kidd ons zal vervoegen als Board Advisor and Brand Ambassador. Gevestigd in Utah, zal hij ons team in Amerika begeleiden om een sterker netwerk van professionele high-end integratoren en (interieur)architecten uit te bouwen.

Welkom in ons team, Robert!

Robert blog

Robert heeft uitgebreide ervaring in de smart home industrie als voormalig algemeen directeur bij een van de meest toonaangevende domoticabedrijven in de VS. Hij begeleidde zijn team naar versnelde groei in Azië en vervolgens in EMEA. Nadien ontwierp hij het eerste Certified Showroom programma in de branche om een ​​standaard te implementeren voor het demonstreren van de smart living experience. Robert had ook verschillende executive functies bij Intel, Tripwire en een handvol startups.

Neem gerust contact op met Robert, hij helpt je graag met al je vragen.

7 years ago, I fell in love with Basalte’s keypads. Now, there is so much more. I am honored to show luxury homeowners and influencers the magic of intelligent lifestyle experiences.
,