17.09.2020

Onze gloednieuwe showroom in Mallorca is... gewoonweg prachtig!

IMG_0097.jpg

Ja, we blijven groeien! Een gloednieuwe showroom was slechts een logische volgende stap in het veroveren van de wereld. En waar beter dan op het mooie en zonovergoten eiland Mallorca?

IMG_0155.jpg

Gelegen in het design district van Palma De Mallorca tussen alle grote designmerken, is het de perfecte locatie om het hele Basalte-assortiment te ontdekken. Noteer alvast Calle Omelades 2, 1º A - Esquina Bonaire in Palma voor je volgende trip naar Mallorca!

De Balearen blijken een van de snelst groeiende locaties te zijn voor luxe huizen en vakantievilla's, met veeleisende eigenaars uit heel Europa en ver daarbuiten.

Ontworpen in eigen huis en ingericht als een echt appartement met een keuken, slaapkamer, woonkamer, ... kunnen klanten onze producten hier ontdekken in de meest waarheidsgetrouwe omgeving, een thuis.
Julio Gimenez, Basalte Spanje

 

Waar schakelaars, stopcontacten en domotica vaak de rust en sereniteit verstoren in een minimalistische ruimte met designmeubilair, gaan de Basalte producten gewoon mooi op in het interieur. Precies wat we hier kunnen laten zien.

Hopelijk vind je onze showroom in Mallorca een inspirerende plek!

Interesse in een bezoekje? Neem contact met ons op en we leiden je maar wat graag rond.

¡Nos vemos en Mallorca!