13.09.2022

We bundelen onze krachten met investeringsfonds EMH Partners

Veertien jaar geleden, begon het allemaal met een droom. De droom evolueerde naar een visie, de visie werd een plan. We voelen dat de tijd is aangebroken om onze volgende grote stap te zetten. We zijn er klaar voor! Klaar om onze toekomst in handen te nemen en onze internationale groei te versnellen.

We zijn dan ook enorm enthousiast, en zelfs trots, om aan te kondigen dat we onze krachten bundelen met EMH Partners als nieuwe minderheidsaandeelhouder. Ze zullen een aanzienlijk kapitaal investeren om onze ambitieuze groei te stimuleren.

Logo s basalte loves emh partners 2
Dit is een belangrijke stap om ons enorme groeipotentieel te realiseren. Het is het perfecte moment om aan deze nieuwe fase te beginnen en het eerste wereldwijde luxe designmerk in het segment van intelligente woningen te worden.
Klaas Arnout, CEO - Basalte

We zetten in op de groei van ons familiebedrijf

Klaas en Sandra hadden al een tijdje het idee om een ​​nieuwe financiële partner aan boord te nemen, maar de tijd was nog niet rijp. Tot vandaag, alle puzzelstukken komen samen. Onze producten zijn top-of-line en de vraag naar high-end technologie voor de intelligente woning blijft groeien. De bijdrage van EMH Partners zal ervoor zorgen dat we uitgroeien tot een echte wereldspeler.

Sandra Klaas
De komst van EMH Partners geeft ons financiële vleugels. Deze investering zal ons helpen om onze internationale groei te versnellen en meer zichtbaarheid te krijgen. Ze geloven in onze droom en ze hebben veel kennis van de smart home industrie.
Sandra Maes, COO - Basalte

Over EMH Partners

EMH Partners is een investeringsfonds opgericht door ondernemers voor ondernemers. Als toonaangevend bedrijf, actief in de regio Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, ondersteunt EMH Partners de groei van kmo's met kapitaal-, digitaliserings- en uitbreidingsexpertise. Vandaag de dag beheert EMH Partners meer dan 1 miljard euro aan kapitaal.

De sterke omzetgroei van Basalte in de afgelopen jaren heeft ons overtuigd dat we hen kunnen helpen om zich verder te ontwikkelen tot een wereldspeler in het luxe smart home segment. Het samenspel tussen design en technologie maakt ze tot een uniek bedrijf waar we graag in investeren.
Simon Joha, EMH Partners