30.09.2021

We schreeuwen het van de daken: Miro is beschikbaar!

Wat een schoonheid! Na maanden perfectioneren tot in de allerfijnste details, kunnen we niet blijer zijn dan aan te kondigen dat Miro vanaf nu beschikbaar is! Bedien eenvoudig alle apparaten in jouw intelligente Basalte Home met de lichtste aanraking. Universeel, intuïtief en elegant: het is de enige afstandsbediening die je ooit nodig zal hebben!

Miro met Ellie Goulding screenshot groter canvas kopie  ren kopie  ren kopie  ren

Form, function, finish

Miro komt in een slank en ergonomisch design in tijdloos, geborsteld zwart aluminium. Bedien eenvoudig je tv, verlichting, muziek en zoveel meer met de joystick, de doordachte knoppen en het diepzwarte 2” aanraakscherm.

Miro
Beam link   node kopie  ren

Run the show

Miro maakt verbinding met de Basalte Core server via Basalte Beam: ons low power draadloos mesh-netwerk. Dankzij de integratie met de Core server bedien je met Miro eenvoudig alle apparaten in huis.

Core mini heeft een ingebouwde Beam-zender, Core S4 heeft een Beam.link nodig om de draadloze Beam-communicatie te voorzien. Gebruik één of meer Beam.nodes om je Beam netwerk verder uit te breiden en gebruik Miro zo overal in je huis!

Always ready

Laad Miro draadloos op met de Miro Base, nu verkrijgbaar in 6 hoogwaardige metalen afwerkingen zoals aluminium, messing en brons! Wat leuk is, is dat Miro Base ook dienst doet als Beam.node om je Basalte Beam netwerk uit te breiden!

Klaar voor meer? 

Bel naar +32 9 385 78 38 of mail naar info@basalte.be