01.04.2020

Basalte Home: een design concept voor de intelligente woning

interieur.jpg

Een concept dat een samenhangend geheel vormt van schakelaars, aanraakschermen, stopcontacten, iPad houders en zelfs luidsprekers die naadloos in de meest exclusieve interieurs passen en je moeiteloos alle functies in de woning laten bedienen.

ellie vinger.jpg

Stel je voor: één lichte aanraking dimt niet alleen de kamer in de juiste sfeer, maar start ook aangepaste muziek, schakelt de thermostaat een graadje hoger en sluit de gordijnen. Klaar voor een gezellige avond.

De integratie van al deze functies in een intelligent en gebruiksvriendelijk systeem is de toekomst van de moderne woning.

eve_basalte Home.jpg

Een elegant aanraakscherm en een intuïtieve app op je tablet of smartphone maken het mogelijk om de complete woning tot in detail te bedienen.
Verlichting, verwarming en zonwering alsook bewakingscamera’s en deurtelefonie worden overzichtelijk weergegeven.
Muziek wordt bediend in iedere kamer en een enkele vingertoets start je favoriete Spotify playlist.

DSCF1070-©NickCannaerts-HomeSweetHome.jpg

De éénduidige vormtaal in combinatie met duurzame afwerkingen zoals aluminium, brons en messing zorgen voor een tijdloze integratie in de meest prachtige interieurs en laten architecten en vormgevers toe om gepersonaliseerde designconcepten uit te werken. 

Een uitgekiend concept dat zich onderscheidt door haar gebruiksgemak en hoge afwerkingsgraad, maar ook klaar is voor de toekomst. Het systeem maakt immers gebruik van KNX, de wereldwijde standaard voor de intelligente woning.

Lees meer over Basalte Home in onze brochure!

interieur2.jpg