05.02.2020

Basalte verwelkomt subwoofer in de Aalto familie op ISE

subwoofer.jpg

Aalto is Basalte's unieke collectie van uitzonderlijke luidsprekers, ontworpen voor 's werelds meest exclusieve huizen. Aalto verwelkomt nu een subwoofer in de familie en voegt zo meer diepte en dimensie toe aan je luisterervaring. De basluidspreker tilt de hele surround setup naar een hoger niveau.

Aalto B2 perspectief.jpg

Achter haar elegante en petite uiterlijk (150 x 240 x 415 mm) verbergt de sub een enorm krachtig en rijk geluid.

De 400W versterker stuurt de 2 x 6.5" woofers op een indrukwekkende manier aan en brengt al jouw  muziek, films en TV tot leven met een verbluffende authenticiteit.

De elegante subwoofer krijgt haar introductie op de Basalte-stand op ISE in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over onze stand en gratis toegang tot ISE.

Instagram2.jpg

De actieve Aalto luidsprekers worden gekenmerkt door hun innovatieve, architecturale opbouw. Ze bieden een verscheidenheid aan afwerkingen en texturen van topkwaliteit: perfect voor jouw woonkamer, eetkamer, thuiskantoor enz. 

De omkasting is gemaakt uit aluminium, messing, brons of nikkel en zet een nieuwe standaard in luidsprekerfabricage. Zo past Aalto mooi bij jouw interieurafwerking en andere Basalte-producten.

Voor de bekleding van de cover kan je kiezen uit zorgvuldig geselecteerde stoffen van Gabriel en Kvadrat: topkwaliteit uit Denemarken.